Entri ini adalah di dalam Bahasa Malaysia. Malam ini juga, buat kali pertamanya Incik RnR gila membuat 3 entri sekali serentak. Jadi Incik RnR memang faham kalau tiada siapa yang mengomen kerana ia bercanggah dengan teknik dan taktik ber"blogging". Hoho.

Entri ini sebenarnya lanjutan dan tambahan syarat bagi entri "Weblog Popular 1Malaysia."


Kenapa entri ini di dalam Bahasa Malaysia? Ini semua gara-gara ingin menang "Wang Besar! Wang Besar!" Jadi Incik RestNrilekS, kena lah putar lagi. Saya putar lagi ya. Hehe. Entri ini di dalam BM juga supaya pak chik Google carian my mudah senaraikan entri ini. Haha. Konon-kononnya, ini adalah satu taktik dan teknik SEO. Konon-kononnya. Lol

Saya Putar lagi dan tampal lekat syarat yang baru dari Incik Denai Hati, Yaaaa!!. Kata Incik Denai Hati "

-----------------------------------------------------

Pasti semua sudah maklum contest Weblog Popular 1Malaysia telah dilanjutkan berdasarkan keputusan pengundian yang telah dijalankan selama 1 minggu. Alhamdulillah penyertaan pun semakin bertambah dan saingan juga bertambah hebat. Ramai teman-teman blogger telah mengunakan berbagai strategi seperti menganjurkan mini contest untuk mempromosi contest Weblog Popular 1Malaysia.

Terima kasih kepada peNAJA contest iaitu SaudaCare, Anisha Online Mall dan terbaru One Malaysia Blogshops. Terdapat sedikit perubahan Hadiah dan Syarat penyertaan. Jika terdapat link penyertaan contest dan blog yang dicalonkan yang tertinggal saya mohon maaf dan minta jasa baik untuk tinggalkan link penyertaan contest diruang komen entri ini.


HADIAH-HADIAH :

1. RM1,000.00 : 1 Weblog yang mendapat pencalonan terbanyak dari teman-teman blogger akan dinobatkan sebagai Weblog Popular 1Malaysia.
2. RM1,500.00 : Weblog yang paling banyak menjadi reference atau rujukan peserta contest Weblog Popular 1Malaysia.
3. RM1,000.00 : Weblog kedua paling banyak menjadi reference atau rujukan peserta contest Weblog Popular 1Malaysia.
4. RM500.00 : Weblog ketiga paling banyak menjadi reference atau rujukan peserta contest Weblog Popular 1Malaysia.
5. 4 x RM250.00 : Hadiah khas - Ranking no 1- 4 di google.com.my dengan keywords "Weblog Popular 1Malaysia" pada jam 12.00 am 1/11/2009.
6. 4 x RM150.00 : Hadiah khas - Ranking no 5- 8 di google.com.my dengan keywords "Weblog Popular 1Malaysia" pada jam 12.00 am 1/11/2009.

Syarat Penyertaan :

1. Syarat 1 -14 masih kekal @ contest Weblog Popular 1Malaysia.

Syarat Tambahan :

1. Follow twitter @Denaihati dan klik button retweet di entri ini.
2. Tambahkan blog Denaihati ke dalam blogroll atau bloglist ANDA.
3. Pemenang untuk hadiah 5 dan 6 akan ditentukan pada jam 12.00 am, 1/11/2009 berdasarkan sesawang pencarian google.com.my menggunakan page the web berdasarkan browser FireFox.
4. Hadiah untuk 5 dan 6, jika terdapat 1 blog yang mempunyai 2 link atau lebih dalam ranking 1 - 8 akan hanya dikira satu hadiah pada ranking yang tertinggi.

Banner contest Weblog Popular 1Malaysia


weblog malaysia

-----------------------------------

Untuk makluman juga, selain pertandingan Weblog Popular 1Malaysia ini, Incik Denai hati begitu murah hati memberi saguhati bagi pengomen terbanyak dan juga pengomel terhebat. Bagi pengomen terbanyak, syaratnya adalah mengomen dengan 7 patah perkataan setiap komen. Setiap komen adalah bernilai rm0.20sen. Komentar hanya boleh ditukar ke bentuk wang tunai apabila jumlah komen ada bersamaan dengan nilai minimum rm10.

Incik RnR ingin mengucapkan terima kasih kepada Incik DenaiHati kerana sumbangan wang sebanyak rm60 sebelum Hari Raya lepas kerana memenangi pengomen terhebat dan pengomen terbanyak juga. Whoaho. Terima Kasih Incik Denai kerana dengan wang tersebut, dapatlah Incik RnR membeli 2 balang kuih raya "butter". Ho Ho Ho.

Kepada yang berminat dengan peraduan Weblog Popular 1Malaysia ini, boleh mencuba nasib. Incik RnR telah mencalonkan Puan Emila kita. Anda inginkan calon siapa pula?

Seperti biasa, 3 pengomen terawal akan mendapat pautan kasih sayang dari Incik RnR. Romantik Bukan?





Till next time.


[Please share if you like / Sila Kongsi jika sudi : ) ]

9 ulasan:

  1. Bro terima kasih tolong promosi ....

    BalasPadam
  2. sama-sama, tak dak masalah, lepas ni setiap kali lepas buat entri, memang nak kena letak ayat pengait ke entri ni. hehe

    Recent blog:=- RestNrilekS Tentang Contest Komen Oktober di Zul's Blog

    BalasPadam
  3. chop!! :-D :-D :-D

    BalasPadam
  4. "3 pengomen terawal akan mendapat pautan kasih sayang dari Incik RnR."

    Yay!! yeah sangat romantik!! :-D :-D :-D

    Recent blog:=- Blue in Green

    BalasPadam
  5. another contest?? *DONT_KNOW* *DONT_KNOW* ;) :)

    Recent blog:=- Blue in Green

    BalasPadam
  6. Tahniah mon sebab berjaya menjadi pengomen ke 2. Wah Romantik Bukan?


    Recent blog:=- RestNrilekS Tentang Contest Komen Oktober di Zul's Blog

    BalasPadam
  7. yes another contest that i am actually participating.

    hehehe, it is the top commentators contest. hehe

    Recent blog:=- RestNrilekS On Art : IF - Flying and Contemporary Croatia Drawing

    BalasPadam
  8. Morning Rizal :-D yay pengomen ke 2!! yes yes Romantik lol!!

    BalasPadam
  9. Hey Rizal! dropping ec here :)
    Happy Tuesday! 8-)

    Recent blog:=- Help! I look like Rudolph!

    BalasPadam

Terima kasih bertandang ke RestNrilekS. InsyaALLAH. Setiap komentar akan cuba dibalas. Sila langgan jika anda suka RestNrilekS : )