Olla. This a simple entry with a simple child-like doodle.

Since a 4-day holiday here in Malaysia is here, so i may not be able to visit you back all my EC and GB (Gengblogger) visitors. Thank you very much for taking your time visiting RestNrilekS. I will be in much RestNrileksing state, spending less time online during those days ( Eeeee haaaa).

In the meantime, hope you enjoy my simple Facebook Graffiti. Just Press Play.

:woooh:







And here is another one from my brother :D
:woooh:







Have a great day, happy blogging and great weekend too : D


Till next time.


:astig:
[Please share if you like / Sila Kongsi jika sudi : ) ]

51 ulasan:

  1. Wahh nice graffiti :D

    BalasPadam
  2. Lama tak buat graffiti, geram pun ada... pakai tablet ke?

    BalasPadam
  3. morning Rizal! :-D

    BalasPadam
  4. i won't be able to visit RnR oso Rizal!

    BalasPadam
  5. for two weeks k :-P :-P

    BalasPadam
  6. i like yr simple and cute graffiti! :)

    BalasPadam
  7. Thanks Bem, saje cuba-cuba main sebab dah bertahun tak sentuh pen wacom :-D

    BalasPadam
  8. ha ahh yang pertama tu tablet, yang adik buat tu pakai mouse. sanggup dia.. orang pun tak sanggup pakai mouse. LOL =-O =-O

    BalasPadam
  9. Nite Mon... :-D :-D

    BalasPadam
  10. Have a great holiday ya. Segar tuu kena angin laut di Tawau :-D

    BalasPadam
  11. doodle spesiali for velentain ke tu? sbb ada cintan-cintun :) :)

    Selamat Tahun Baru Cina, Gong Xi Fa Cai.. selamat hari cuti yang panjang.. boleh rest dan releks je ya... hehe

    BalasPadam
  12. tak la.. nessa, love Incik RestNrilekS all year round, not seasonal. ahahaha..

    Aha, memang ingat nak RestNrileksi la.. nak kurang2 online sket cuti 4 hari (yer ker! sekali depan komputer jugak.. hehehe)

    BalasPadam
  13. Happy restnrileksing Rizal... B pun cuti sampai Rabu yeeha! :* :* :* :*

    BalasPadam
  14. I love all ur doodles, menarik sungguh! 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)

    BalasPadam
  15. yahoooo tuu B. Memang nak rileksitaksi.. rehat je.. hehehe, ye lah lepas tuu nanti dah Hari Kraf Kebangsaan dan macam biasa Rizal akan sibuk : D

    BalasPadam
  16. Thank you for liking marzie.

    Aha, ni tgh nak ringan2 kan jari main wacom tablet, kalau nak lawan kak Emi atau Bem memang jauh sekali la : )

    BalasPadam
  17. woah cantik..suka tgk

    BalasPadam
  18. Jäzmanie Shäfawi14 Februari 2010 12:19 PG

    cantik n cool

    BalasPadam
  19. argh.. comel..haha

    BalasPadam
  20. Terima Kasih ngex. Sudi-sudi datang tanda ke sini lagi : )

    BalasPadam
  21. Terima Kasih..

    Ada masa singgah sini lagi : )

    BalasPadam
  22. ahaks ahaks,

    Izzat, bila aku nak tengok artwork hang? selalu budak2 Graphik ni mengancam kerjanya.. ;)

    BalasPadam
  23. wallawei..so cool ahh. ada doodle doodle Fb gitu.. :D , selamat berehat-rehat :D

    BalasPadam
  24. ahaks ! lama giler aku tak dengar orang sebut "wahlawei!!" kekeke..

    tuu arrr, Facebook pun boleh buat doodle bawah aplikasi Grafitti, syiok syiok.

    Berehat-rehat ni tengah demam tapi tekak teringin nak makan KFC. hehe :-D :-D :-D

    BalasPadam
  25. hey bro. long time no see :) have a gd holidays!

    BalasPadam
  26. Aha...

    salam, lama sungguh tak dengar berita.. hampir macam dah nak terlupa. Terima kasih singgah.

    Ni demam ni sebenarnya. Selamat bercuti juga : )

    BalasPadam
  27. sanggupnya dia! but i like his doodle! kening tu yg mango suka! haha.

    BalasPadam
  28. Ahahahaha...comel!

    reminds me to Rugrats.

    BalasPadam
  29. manggo, dia tahu grafitti pun dari rizal lukis yang untuk manggo tu.

    Last2 sekarang ni, graffiti dia lagi banyak pulak dari Rizal. LoL!!, memang, Rizal pun tak sanggup dan dia lukis semua pakai mouse, sebab malas nak tarik wacom yang besar tu.

    Wacom tuu dok letak tegak kat celah tepi katil je. :-D :-D

    BalasPadam
  30. Ahaksss... rugrats, lama sungguh tak tgok kartun tu :-D

    BalasPadam
  31. Wow Rizal.. :) Very Cool! :-D

    BalasPadam
  32. How'd you do this! I wanna learn! :-P

    BalasPadam
  33. cutenya Rizal.. i wish I can doodle too..lol!

    BalasPadam
  34. Thanks Ane, Hows your was your weekend? Owh! weekend is here again : D

    BalasPadam
  35. Hey, you can use graffiti in Facebook. It will be great for Lucas to simply play with it. Lucas can doodle too : ) :)

    BalasPadam
  36. LJ, your doodle was great. You can doodle.

    Kalau boleh blog makeover ertinya boleh doodle sebab ciri2 tanda orang visual tuu dah ada. Hehe. :)

    BalasPadam
  37. masih dlm mood dung dung ceng......

    erk...kerinduan kot..hehehe

    BalasPadam
  38. Aha, tak per Kak Jie..

    Kalau dah lama bercuti tuu memang payah nak sambung balik.

    Tapi, rasanya kes kerinduaan kot.. Kena la Kak Jie selalu nyanyi "Bilaaaaaaa.. kuuuuu rinnnndduuuuu...aku tersebut namaaaaammuuuuu..." :-D :-D :-D

    BalasPadam
  39. Wow. i dont know that doodles can be categorized under art, serious art! until today! I loves creative people cuz creative people usually kelakar. right?

    BalasPadam
  40. Mee too.. :-D

    Owh, anyway, welcome to RestNrilekS.

    Creative People Kelakar?  Well, that is a refreshing take.. hehe.  Mostly we are known to be "weird", and in my case, "Eccentric" and i hope in a very positive way.  LoL.

    Happy Friday IndieQueen and Happy a great day every day.

    Do come again Ya  : )

    BalasPadam
  41. amat smart wei.. naktry jugak!

    BalasPadam
  42. Salam luth, mekasih singgah tandang kat sini.

    Rasanya datang dari Denaihati ya.  Aha, apa lagi, boleh la cuba2 dok main dengan Grafitti di FB lepas tu boleh aje tampal ke blog.

    Salam Hari Rabu  :-D :-D

    BalasPadam
  43. Bro semuga link kat denaihati akan menyumbang trafik ke blog hebat ini.

    BalasPadam
  44. Adoi!! Jangan la kata blog hebat . Segan arr bro.  Ni blog Picisan je. :-[
    Blog bro tu satu sember motivasi kepada RnR 8-)

    BalasPadam
  45. owh rupenye ade grafiti. grafiti ni yang crash tiap kali aku load page hang pakai chrome. lepas tuh comment box ni pon tak boleh access. mencik betoi. kenapa chrome jadik macam tuh eh? pelik

    BalasPadam
  46. Salam Azman,

    Aha, teruja aku orang glamer datang singgah ke blog picisan ni  : ).  Ish, aku heran awat lak tak boleh bukak?  La ni aku tgh komen pakai chrome.  Okay je, tak dak crash pun apa.  Lappy aku ni memang standby Chrome dan Opera jugak, takut2 kalau ada masalah.

    Aku tak pasti la kenapa jadik macam tu, sebab aku bukak pakai chrome okay je graffiti ni man.

    Chrome hang eksen sangat memilih kot.  Aha. Aku boleh  komen.  Lagi satu tang komen, aku perasan kebanyakkan WP users tak letak address blog kat JS-KIT, banyak kait, boleh ajer letak link ke blog.  : )

    Salam Hari Sabtu  : D

    BalasPadam

Terima kasih bertandang ke RestNrilekS. InsyaALLAH. Setiap komentar akan cuba dibalas. Sila langgan jika anda suka RestNrilekS : )