Ipad Paper IlustrationFriday Refresh
Made with Paper (Ipad Paper Apps)
 Sometimes, you need to see with different eyes to Refresh your life perspectives.  

Made with Paper : Digital.  

It has been years since i last joined Illustration Friday.  Hope, i can get my gear going this remaining year. :)

p/s : llustration Friday is a weekly creative outlet/participatory art exhibit for illustrators & artists of all skill levels.

Till next time.

[Please share if you like / Sila Kongsi jika sudi : ) ]

18 ulasan:

  1. wow use software apa? skethes?? very nice!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Pakai software Paper untuk Ipad. Hehe. Rasanya nak kena beli stylus baru. Rubber depan stylus tuu dah lunyai. Ehh, tak nak jual eda punya stylus? Eda bukan pakai pun. Hehe

      Padam
  2. Balasan
    1. Aloha Marzie,

      Lama tak nampak. Sibuk yer?

      Padam
  3. I pun dah lama tak join apa2 meme kecuali Music Monday, itu pun tak consistent. Apa2 hal, at least dah start join semula meme di sini, harap2 consistent sampai end year, to me as well he he!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha, tu la.

      Kena semangat balik ni, sebab gara-gara tengah nak usha ipad3. Tak tahu nak tunggu dulu ke apa. Kekeke. I think i am more of a tablet than phone person lah. Hehe

      Padam
  4. As always, very cool and menjadi ur ilustrasi! Happy drawing! :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima Kasih.

      Bebiasa je lukisan tu : )

      Padam
  5. wah lawanya mata tuh.... mata oren tuh buat saya takooot hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam Alaiyka.

      Terima kasih nor. Mata oren tu dilukis dengan sumpahan. Siapa yang pandang akan terkena sumpahannya. Sumpahan datang dalam bentuk mimpi. Ngehee

      Padam
  6. Assalamualaikum..
    memang kreatif.. banyak hasil karya di sini yang mengagumkan..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikummusalam wbt.

      Terima kasih bertandang dan terima kasih sebab suka. Masih jauh lagi kalau nak banding dengan orang lain di luar sana. :)

      Padam
  7. Cantik. Menarik. Berbeza. +1juta

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih. Hehe. Tu dia 1juta plus tu. Hehe

      Padam
  8. wow nice illustrations Rizal! love the green eyes..hehe :D

    BalasPadam
  9. ohh i love ur new layout too..clean and easy to navigate, nice work! ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thank you.

      Yeah, i needed a makeover. Didnt plan and it happened just like that. All done within 3 hours. Too bad, still can get ID up.

      Padam

Terima kasih bertandang ke RestNrilekS. InsyaALLAH. Setiap komentar akan cuba dibalas. Sila langgan jika anda suka RestNrilekS : )