Wordless Wednesday Cat
Be Thankful for what you have.  Others may not be so lucky as you do.

Till next time.
 
[Please share if you like / Sila Kongsi jika sudi : ) ]

22 ulasan:

  1. seramnya i tgk...... btl tuh kita perlu bersyukur setiap apa yg kita ada

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe.

      Yang tu gambar arwah kucing yang keguguran. Dia keguguran anak dia dalam bilik mandi. Seekor je sempurna yang lain keluarnya macam ni. Tapi yang sempurna tu pun dua hari mati sebab tak cukup zat. Mama pun dah arwah dalam tahun ni

      Padam
  2. Balasan
    1. Ala zah, apa nak takut, geli tu mungkin la jugak. Aku first time tengok pun geli. Tapi beranikan diri shoot dekat dekat. Hehe

      Padam
  3. Balasan
    1. Memang sedih bila tengok balik. Ni kira janin jugak ni.

      Padam
  4. I was wondering what this is... meow!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Meow, ni masa mama keguguran hari tu. Janin kucing. Rizal pun kali pertama tengok

      Padam
  5. New layout here rizal? I almost couldnt find your posts then click on the pic, sampai kat sini! Happy weekend! :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ha ah, layout baru yang simple. Muka depan cuma letak empat entri je. Nak baca kena klik. Hehe

      Padam
  6. OMG!!! baby cat ke? ciannya... sob sobe!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang syahdu. Haaaa janin kucing tu.

      Padam
  7. olla Rizal! omgggg...that pic! :X

    BalasPadam
  8. yeah always be thankful to God in all circumstances for all of His blessings!! :))

    BalasPadam
    Balasan
    1. True mon. Just count all the blessings.

      Padam
  9. ngeri tgk.. but i tgk live my baby 12 weeks like this..huhuhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Oooo tak tahu pulak bila yang berumur 12 minggu pun macam ni. Tapi ngilu ngilu jugak la nak ambil gambar tu.

      Padam
  10. Kucing kami pun selalu juga keguguran macam ni.. kasihan..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kucing yang keguguran ni sebab dah tua. Kalau ikut dah lebih takat boleh ngandung lagi dahhh..

      Padam

Terima kasih bertandang ke RestNrilekS. InsyaALLAH. Setiap komentar akan cuba dibalas. Sila langgan jika anda suka RestNrilekS : )