Assalammualaikum wbt,


Selamat Hari Raya Aidilfitri Kartun Paper

Sebelum Hari Raya nak cerita perasaan sambut raya... 

Sampul Duit Raya

Lepas raya, nak cerita syiok dapat duit masa Hari Raya...


Ziarah Gangnam Raya

Nak cerita syioknya ziarah masa raya..
Kartun Hari Raya ProCreate 
Nak cerita syioknya lukis kartun ProCreate Raya..

 
Sampul Duit Hari Raya

Nak cerita best buat dan bagi sampul duit raya..


Kad Hari Raya

Nak cerita kembang hidung tahun ni dapat banyak kad raya.. 



Nak cerita kenapa rasa best video Suasana Gangnam hari raya..

Nak cerita "apa cerita" hari merdeka lepas raya..

 Tapi... itulah,

  Paper Ipad Serabut

Kita hanya mampu merancang, tak disangka gelora datang menyerang, habis musnah segalanya berterbangan, di celah sudut duduk bersendirian,  mengukir wajah dengan senyuman, hanya kepada ALLAH tempat meminta pertolongan.  Bak kata teman sewhatsapp, elegi datang menyerang : )

Hingga lain kali ya.








Enter your email address:


Delivered by FeedBurner

 








[Please share if you like / Sila Kongsi jika sudi : ) ]

29 ulasan:

  1. wah... bestnye banyak dapat kad raya mr.rnr ni... jeles saye...huhuhu...
    popular plak si HERO ni... jadik model iklan la plak... hehehe ;b

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dapat kad Raya memang best Incik JS. Haaa tahun depan boleh la bagi kad raya dan amalkan balik budaya menulis menghantar kad raya.

      Hero memang popular, dah namanya pun HERO kan? Hehe

      Padam
  2. Saya tak baca pun.. Lihat jer! :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aha, Kalau Lihat tu, musti terbaca jugak tu bro : )

      Padam
  3. Dah dapat kad raya bro.. best.. ada touching sket.. :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah.

      Sampai jugak. Risau takut tak sampai aje. : )

      Padam
  4. Elegi tahap kronik dah ni..hihihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kak Jie, salahkan Kak Long sebab dia yang terangkan maksud elegi.

      Ni elegi tak kebah-kebah lagi ni. Loloz

      Padam
    2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  5. http://wanwidget.com
    Selamat Hari Raya bro,

    Encik Rest ni terlalu Rileks la, hehe. Saya dah letak link kamu di blog saya dibahagian link exchange :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selamat Hari Raya.

      Bro, link bro dah letak kat bahagian depan RnR bawah kemaskini. Rizal memang letak situ untuk senang tengok kemaskini.

      Terima kasih buat tukaran pautan.

      Hehe, dah nama rest n rileks kan. Jadi terlebih rest n rileks sudahh. Haha

      Padam
  6. wah bestnya byk dpt kad raya!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tahun ni banyak sikit sebab konsep tukar2 kad raya. Ngehee

      Padam
  7. alolo cutenya blacky tu...sambil pegang selimutkah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe, tu bukan blackie. Blackie dah gone : (

      tu hero, pegang saputangan orang kawin. Keke

      Padam
  8. betul tak bole baca ka? haahahaa aku saja tengok tengok.. sambil intai intai gambaq yg cute cute di sini saja.. memang takda baca :D

    lawak sungguh gambar minah yg berlipstick merah tuuuuuuuuuu.. girlfren Rizal ka? hehehehhehehehee

    sapa agaknya si comel dengan selimut birunya?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Okay ann, tahniah sebab anda hanya tengok2 tanpa baca. Ngehee.

      Haha, kalau girlfren pengsan. Itu mokchik kepoh datangnya mengejut secara tiba-tiba. Lolz.

      Dengan selimut kecil it namanya "Hero". Hehe

      Padam
  9. Rizal! U buat sendiri sampul Raya you? So awesome, love it!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Marzie, beli sampul murah kosong, cetak je semula. Sampul duit raya tak cukup itu sebab kena cetak sendiri. Ngehee

      Padam
  10. Love the grey cat drawing dapat ang pow it seems he he...grey macam Chubbs,meow! And thank you very much for the Raya card, one of the best, if not the best that I received this year! :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe. Kucing grey tu nak beraya supaya boleh makan wet cat food yang mahal2 lepas dapat banyak angpaw raya. keke.

      Yahoo, sampai juga kad hari raya : D Tq for the nice words (hidung kembang semangkuk kena puji)

      Padam
  11. Ahh comel tau kad raya Rizal.. Suka betul! Comel jugak sampul duit raya tu.. Yeay Selamat Hari Raya!! :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Oho, terima kasih. Akhirnya, sampai juga kad raya kat sana.

      Selamat Hari Raya juga, dan tinggal lagi seminggu sahaja bulan syawal nak habis. Ngehee.

      Padam
  12. Sukala tengok sampul raya tuh..Saya made paper hadiah aje..hehe.Mulanya nak print jugak macam tak sempat aje.Try untuk next year la..

    Suka tengok Hero tu.Grrrr ram nak picit hahaha..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Okay juga tu guna kertas sendiri untuk buat kertas pembalut hadiah. Tahun depan boleh cuba.

      Hero tu memang best, nak nak kalau tepuk peha dia. Tapi kalau orang luar, silap haribulan kena cakar, sebab la ni, dia macam geram bila kena gosok habis kena gigit.

      Padam
  13. mana kad raya ? sy tk dpt eh ? elegi betul

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ehhh, Puan B, laaa aritu tak bagi saya address. Camno nak anto? Ngehee

      Padam
    2. Rizal,
      Maaflah, tak tahu kenapa kak Long tak jumpa cara nak komen kat sini. Knp orang lain jumpa, kak long tak jumpa. Elegi betul!
      Terpaksa guna blog wordpress yang lama.
      Hari tu tak sms alamat pada Kak Long. Kalau tak mesti lagi banyak kad raya tu.

      Padam
    3. Kak Long,

      Tak pa. memang heran tu kak long tak leh jumpa. Sebab boleh je pilih "Open Id"

      Segan nak sms. Lepas tuu Kad raya ni semua keluar sebelum jadi ahli mesyuarat tingkap. Ngehee

      Padam

Terima kasih bertandang ke RestNrilekS. InsyaALLAH. Setiap komentar akan cuba dibalas. Sila langgan jika anda suka RestNrilekS : )