Assalammualaikum wbt.
Selamat Tahun Baru 2014
Selamat Tahun Baru 2014
Setahun lebih tak kemaskan restnrileks ni. WOooooo. Koh koh. Tidur lama betui. Lama pulak tak conteng-conteng ipad paper apps untuk buat entri. Hari ni dok gagahkan diri. Aura tahun baru kot? Ntah-ntah nanti separuh jalan je, lepas tu tidur balik. Ngehee.
Azam Tahun Baru 2014
Azam Tahun Baru 2014
Tak da nak sembang panjang. Restnrileks masih mamai dari hibernasi yang panjang. Hehee. Cuma tahun ni ada beberapa azam. Azam yang lain tu, biarlah dipendamkan dahulu. Azam anda semua apa pulak yer?
Selamat tahun baru 2014, dan semoga tahun 2014 menjadi tahun yang ohsem untuk anda semua. In Shaa Allah.
Sekian :).

[Please share if you like / Sila Kongsi jika sudi : ) ]

25 ulasan:

  1. Happpppppppppy New Year si En Rilek Rilek :D
    First picture.. i ingat kucen tuh pakai tutu.. LOL!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selamat Tahun bAru kepada anny gak. Nak duiat tahun baru please. Hahaha :D.

      Tutu tu apa anny, haha, ni rasanya baru first time dengar. Kikiki

      Padam
  2. Selamat Tahun Baru untuk kamu, semoga mendapat kecemerlangan di tahun 2014.

    Jom kunjungi di entri saya pula:

    Selamat Tahun Baru 2014

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selamat tahun baru 2014. Semoga tahun 2014 ini lebih ohsem untuk kita semua.

      Mekasih tandang dan sudah kunjung juga :)

      Padam
  3. Salam tahun baru 2014 jgk:-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikummusalam wbt.

      Selamat tahun baru 2014. :)

      Padam
  4. Semoga tahun 2014 lebih cemerlang daripada tahun-tahun sebelumnya. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih. Semoga tahun 2014 menjadi tahun yg menarik buat incik anif sekeluarga. Mekasih singgah. Huhuu

      Padam
  5. Hai, thanks sbb singgah blog...
    Dlm azam tu, ada 'Slow things down :)'
    Apa yg nak dislowkan??? Hehehehe

    Selamat tahun baru 2014 :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alo cero, tak dak hal. Klog anda ohsem.
      Banyak menda nak slow things down, sebab hidup sekarang gayanyer semua nak cepat sampai lupa nikmati hidup. Huhu.

      Mekasih bertandang.

      Selamat menjamu hari minggu pertama 2014

      Padam
  6. YAY ada gambar meow LOL! Happy 2014 Rizal! Wishing you a great new year filled with bigger better dreams and sucess! :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ter ehh pulak, sebab tadi hilang. Musti lah ada meow. Hehe.

      Story pendek meow.
      Memula ada hero, lepas tu ada memei, tiba-tiba Hero hilang, Memei dapat 3, wiki jinggo comot, Comot tak panjang umur, Tak sempat tahan, memei menggedik lagi, Keluar 5 budak bulus, satu bulus tak panjang umur.

      Sekarang dah jadi full house. Arghhhhh!! Banyaknya Memei, Wiki, Jinggos dan empat budak bulus. Pengsan. Haha

      Padam
  7. Ter-pakai my other account... good morning Rizal! :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Good Petang Marzie, sebab jawap dah petang. Tapi hari hujan memang syiok pekena nescafe panas. Hehehe : )

      Padam
  8. Selamat tahun baru 2014 semuga lebih aktif lagi blog ni sebab ramai yg menunggu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selamat Tahun baru juga buat bro. Mekasih bertandang. In Shaa Allah akan cuba lebih aktif. Huhuu :)

      Padam
  9. Happy new year kawan..
    setuju tahun ni buang aura-aura negative... watchaaaa dush dush!!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wah wah wah. semangat ko.

      Selamat Tahun baru jugak. Kohok Kohok. yesza, buang aura negatif, tak berbaloi untuk kesihatan. :D

      Padam
  10. Oooolla Rizal! wahhh u have finally updated ur blog huh! hahhaha...so cute lah the meows :D
    Happy new year and wishing you all the best in 2014!! :)

    BalasPadam
  11. menarik sekali gambarnya, terima kasih sudah berbagi http://goo.gl/wtYTHX

    BalasPadam
  12. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  13. Salam Singgah... dah setahun ni... dah boleh update lagi dah nih... hehehe

    BalasPadam
  14. memang sederhana tapi terlihat sangat kreatif..
    saya juga ingin mencoba untuk membuatnya nanti
    terima kasih telah berbagi
    kunjungi website saya: http://www.bethost24.org

    BalasPadam
  15. tidak terasa sudah mau 2016 sebentar lagi, sungguh kreatif (y)
    jangan lupa kunjungi juga http://my.senibet.com

    BalasPadam

Terima kasih bertandang ke RestNrilekS. InsyaALLAH. Setiap komentar akan cuba dibalas. Sila langgan jika anda suka RestNrilekS : )